– For nylig var jeg en tur på kysten på Østsjælland, fortæller Oliver Aagaard Nielsen. – Turen gik til den lokale strand. Der var lavvandet og let fralandsvind gjorde fiskeriet behageligt. Jeg var først gået ud på et spot, hvor jeg før havde mærket fisk og kastede en 4-5 gange, men intet liv gjorde, at jeg hurtigt skiftede plads.

– På det nye spot havde jeg kastet langt ud mod højre, da jeg spottede en god fisk helt ude af vandet 30 meter ude foran mig. Jeg hjulede hurtigt ind og fik kastet til området, hvor jeg så fisken. Næsten i det samme min agn ramte vandet, mærkede jeg et hårdt hug. “Der missede jeg fisken” tænkte jeg, og begyndte at hjule hurtigt ind. Efter et par omgange på hjulet lavede jeg et spin-stop, og så sad den der ellers: En flot blank fisk på 71 cm, der blev fanget på et rød og sort blink.

Fisken er tilmeldt Kinetic Fiskecup 2023, som du kan læse meget mere om her. Konkurrencen kører non-stop indtil oktober.

 

Hvidovre Sport

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This