– Jeg har hertil morgen været på en kort fisketur ved én af mine lokale put and take søer, nemlig Tusågard, fortæller Mark Hemmingsen. – Jeg havde købt en ny fiskestang, som jeg selvfølgelig skulle teste. De første kast foregik med et gummidyr, som dog intet gav, hvorfor jeg hurtigt fik skiftet til et lille mikroblink i farverne hvid og orange. Allerede i faldet mod bunden, tog en mindre regnbueørred agnen, og så var turen for alvor skudt i gang. 

– Herefter skiftede jeg til et andet mikroblink i hvid med rød ende. Dette blink fiskede jeg ultra langsomt henover bunden uden spinstop. Efter et par kast, var der kontant hug, efterfulgt af en hidsig fisk som trak tungt mod søbunden med kurs mod en udhængende busk. Fisken gav en rigtig fed fight på min nye UL-stang, og efter lidt tid, hvor udstyret blev presset hårdt for at få fisken væk fra buskens nedsunkne grene, kom en flot kildeørred til syne og gled ind over netrammen. Yes, turen var allerede en succes. 

– Det gode fiskeri fortsatte, og efter ca. to timers fiskeri stoppede jeg med slutresultatet to regnbueørreder og tre kildeørreder – samt en håndfuld forsigtige nap. Alle ørrederne blev fanget på to forskellige mikroblink i farverne hvid og orange, samt hvid med rød ende.  Alt i alt en yderst fornuftig fisketur.

 

Jans Lystfiskershop

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This