– Lørdag d. 22. april blev en dag, som jeg sent vil glemme, fortæller Jacob Skallerup. – Det var forudbestemt, at jeg skulle afsted lørdag morgen på grund af den fine vejrudsigt. Planen var lagt, og grejet var rigget med et 40 grams kobberblink og en gummitobis som ophænger. På parkeringspladsen et sted syd for Hvide Sande mødte jeg fra morgenstunden en lystfisker, der havde samme plan som jeg selv. Derfor fulgtes vi til fiskepladserne, og havde tid til at vende verdenssituationen. Ved ankomst ved fiskepladsen, viste vandet sig, at være mere stille end forventet, og derfor var troen ikke på sit højeste. Trods dette blev ihærdigheden belønnet efter få minutters fiskeri med en fin lille skrubbe på 5 cm. Fin var den da, men det var ikke just formålet med turen, så jeg fortsatte intensivt min søgen.

– Bedst som jeg gik i min egen verden og drømte mig langt væk, gav det et stød i stangen, og så skal jeg lige love for, at stangen flexede. Efter en kort fight sugede fisken sig fast på bunden, og en nervøsiteten kom snigende, da den viste sig, for den var stor! Nu kunne jeg se, at fisken havde taget gummidyret, og krogen var solidt plantet i kæften af fisken, hvilket gav ro i sindet. Her fra forløb fighten roligt, og nerverne blev straks afløst af et adrenalinsus, for snart stod jeg med min nye PR-pighvar. Min gamle PR var forøget med 1,3 kg, og til stor belejlighed kom samme person jeg fulgtes med til vandet forbi, og beundrede fangsten. Og som en sand lystfisker tilbød han at tage et billede af en træt lystfisker med en 4 kg tung pighvar, som jeg gerne vil tilmelde Kinetic Fiskecup 2023.

Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup 2023 samt alle de fede præmier her. Der findes en vinder hver måned, som modtager for 2500 kroner grej fra Kinetic Fishing.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This