– Jeg startede fiskedagen på Djursland, skriver Bo Pedersen til Fisk & Fri. – På Glatved fik jeg en målsfisk, som jeg genudsatte. Så skete der ikke mere, og det var tid til pladsbytte. Jeg kørte derefter til Århus Bugten, og jeg troede faktisk ikke rigtigt på, at der var nogle fisk, da det var meget lavvandet, men så tænkte jeg, at jeg måtte give det en chance. Jeg vadede ud til tangbæltet, og nettet var i bilen, da jeg ikke havde den store tiltro til fiskeriet.

– Efter cirka 15 minutter fik jeg et voldsomt hug helt ude i kastet og kunne straks mærke, at det var en seriøs fisk, der bare tog line, når det passede den. Faktisk tænkte jeg, at det måske var en laks, da den opførte sig anderledes end havørred. Jeg tror, at jeg gik med den omkring 20 minutter, og i den tid begyndte jeg at tænke på, hvordan jeg skulle lande den. Jeg valgte at håndlande fisken på det lave vand, og det gik jo fint.

– Laksen er fanget på en Sandeel 19 gram med enkelkrog, og den er kort og godt min første kystlaks fra Danmark. Jeg bor i Sverige, og mit hjemvand er Vättern, og der har jeg haft et rigtigt fint fiskeri – både fra land og trolling, men det kan vi tage en anden dag…

Fisken er tilmeldt Kinetic Fiskecup 2023, som du kan læse mere om her.

 

Hvidovre Sport

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This