– Torsdag formiddag røg jeg på tur igen, skriver Rasmus Krabbe til Fisk & Fri. – Jeg startede med at fiske et stræk uden nogen kontakt til fisk overhovedet. Forholdene var helt perfekte, og det lugtede af overspringer! Men så tog jeg et pladsskifte, og allerede i femte kast på den nye plads, fik jeg et solidt og hårdt hug – der var fisk på.

– Det var en tung fisk, som efter et par rusk med hoved hoppede af. Jeg var super ærgelig over det, men fiskede videre! Et par kast efter havde jeg et par store følgere med inde, og den ene brød vandspejlet efter min gennemløber, da jeg trak den op af vandet. NØØJ en fisk tænkte jeg, den var stor!

– Jeg skyndte mig på land og smed en ophænger flue på, for at se om det kunne give et udslag. Allerede i første kast med ophængeren var der fisk igen, som jeg ikke fik kroget ordentligt… Jeg bandede og svovlede, og i de næste kast derefter var der et par små hug. Jeg rykkede mig nogle meter, og kastede skråt hen mod hvor jeg havde haft fisk – og BANG så sad den der, og jeg havde en kæmpe fisk på krogen!

– Fighten varede cirka et kvarter, hvor den gik tungt og ikke ville tæt på land. Jeg havde intet net med, så det var dømt til at gå galt! Men – det gjorde det heldigvis ikke, for jeg fik fisken kørt træt og den kom til sidst på land. Det var en stor tyk stålblank overspringer på 70cm! Endelig havde jeg ramt en stime store fisk! Jeg fik også et par på 50cm, og endte ned at tage en på 55 og 70 cm med hjem!

– Knæk og bræk, slutter Rasmus, der tilmelder fisken til Kinetic Fiskecup 2023, som du kan læse mere om her.

 

Friluftsland

 

Rasmus Krabbe med en anden fin fisk fra turen.

Kinetic Fiskecup 2023

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This