– Efter at have brugt mange timer på havørredfiskeriet, hvor jeg har haft mange nulture, bestemte jeg mig for at booke en guidet tur med Jannick fra Urban Fins, fortæller William Solling. – Vi tog ud i Københavns Havn, hvor vi startede med at bruge en halv times tid i inderhavnen. Så tog vi ud, hvor der var mere åbent mod kysten. Det startede med, at Jannick fangede en lille blankfisk, og derefter havde jeg et nap. Så gik der en lille times tid, og så sagde det slam. Mit Seeker blink på 18 gram blev inhaleret af en kæmpe havørred – helt inde ved kanten. Efter en solid fight på et minuts tid landede vi den, og havørreden blev målt til 67 cm, inden den for sin frihed igen, slutter han. Fisken er tilmeldt Kinetic Fiskecup 2023.

Læs meget mere om Kinetic Fiskecup 2023 og alle præmierne her.

 

Hvidovres Sport

 

Kinetic Fiskecup 2023

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This