– Så kom vi i havn i Thyborøn efter en fantastisk fisketur med M/S Bodil med Per Jensen ved roret og Ole Bjerre som bestman. Sådan lyder det fra Morten Clement. – Det var som sædvanlig en dejlig tur med højt humør ombord. Jeg slog nogle af mine personlige rekorder, og fik en torsk på 17,5 kg samt en lange på 10,5 kg plus en god havkat på 5 kg, som dog ikke var PR.

– Jeg har fisket med Per Jensen i cirka 15 år, og det er altid nogle dejlige ture med god mad og mange fisk. Desværre mistede jeg min priest, som jeg havde drejet i 1987. Den gled lige over bord, så når jeg tænker på, hvor mange tusinde fisk den har slået ihjel, er det med blandede følelser, at jeg ikke har den mere. Der er derfor ikke andet at gøre, end at jeg må i værkstedet og dreje en ny i mahogni som den gamle. Til juni skal jeg på en fem dages tur med Per Jensen og M/S Bodil, som jeg allerede nu glæder mig til.

Fisken er tilmeldt Kinetic Fiskecup 2023, som du kan læse meget mere om her. Der er for 2500 grej i forskellige valgfrie kategorier på højkant hver eneste måned.

 

Hvidovres Sport

 

Morten Clement med sin flotte PR-torsk på over 17 kilo.

                                                     Morten Clement med sin flotte PR-torsk på over 17 kilo.

 

Morten Clement med to af sine største torsk fra turen.

Morten Clement med to af sine torsk fra turen.

 

Blandt de mange flotte fisk fik Morten Clement også denne fine havkat.

                                             Blandt de mange flotte fisk fik Morten Clement også denne fine havkat.

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This