– Det har været en lærerig men svær dag ved den lokale Tusaagaard Put and Take, fortæller Rasmus Wølck. – Dagens første ørred huggede helt ude i kastet helt nede langs med bunden på min UL gennemløber på 4,5 gram. Den næste gik der to timer før jeg spottede, og her havde jeg i mellemtiden skiftet til et blink af kobber med røde prikker. Fisken kom fra dybet og slugte blinket, da den dalede mod bunden. Den første ørred vejede 7,72 kg og den anden ørred jeg fik vejede 7,47 kg. Det er ikke hverdagskost for mig jeg lander 2 over 7 kg.

– Jeg vil gerne tilmelde fiskene Kinetic Fiskecup 2022, slutter han.

Læs meget mere om den store konkurrence Kinetic Fiskecup 2022 – samt se alle de flotte præmier – her.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This