– Fiskedagen startede omkring klokken otte søndag morgen ved Børsmose Strand, fortæller Martin Jobell Færgemann. – Der var fint solskin og næsten lavvande samt små bølger og nærmest ingen strøm.

– Jeg lagde ud med at gå cirka to kilometer ned af stranden, hvor det blev til nogle små skrubber. På vej tilbage var vandet begyndt at stige, og så kom jeg til et stykke, hvor jeg trådte på en del flade – her i blandt en lille pighvar. 20 minutter senere kom hugget cirka én meter fra land. Det var en pæn pighvar på 48 cm og 2,3 kilo, som havde hugget på mit blink, der var i enden mit forfang. Det var en okay fight, da den var nede på bunden et par gange og sætte sig fast. Jeg hverken så eller mærkede flere pighvar den dag. Jeg vil gerne tilmelde min pighvar til Kinetic Fiskecup 2022, slutter han.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This