– Jeg var i weekenden på Vestsjælland for at fiske et par pladser, som jeg ikke har fisket før, og det skulle vise sig at være en god ide, skriver Sebastian Semlali til Fisk & Fri. – Jeg ankommer på første plads lørdag morgen klokken 04 og finder hurtigt en stime. To fine fisk mister jeg den første halve time.

– Efter at have fisket det første stræk af, beslutter jeg mig for at fiske næste plads. Jeg ser en kæmpe fisk sprænge helt fri af vandet, og kaster lidt forskelligt ud, men uden held. Efter en times tid beslutter jeg mig for at vade 500 meter ned til en pynt for at kaste de sidste par kast. Og endelig kommer der et groft hug! Efter en brag kamp lander jeg en fisk på 55 cm.

– Dagen efter beslutter jeg mig for at fiske samme plads af, men denne gang med selskab af en kammerat, som fisker på kysten for første gang. I andet kast ser jeg en følger, som først napper uden at hænge fast. Jeg forsøger at spinne lidt hurtigere, og så kommer hugget fra en smuk fisk på 57 cm. Herefter får vi en masse fjæsinger og et pr makreller. Vi holder en pause og kører til næste plads.

– Det viser sig at give pote. Min kammerat får et groft hug og hans stang flexer fuldstændig. Havørreden tager to udløb på 10-15 meter, før den ryger af. Jeg skifter blink til det samme som ham og kaster ud, hvorefter jeg får et lignende hug. Efter en brag kamp kan jeg med hjælp fra min ven nette en smuk fisk på knap 54 cm. 10 minutter efter får jeg en på 50 cm, så alt i alt to flotte fisk og en masse bi-fangster. I alt fik vi landet 16 fisk på de to morgener. I sandhed et par drømmeture. Jeg vil gerne tilmelde mine fisk til Kinetic Fiskecup 2022 slutter han.

Læs om mere om konkurrencen samt alle de fede præmier fra Kinetic Fishing her.

 

Hvidovre Sport

 

Sebastian Semlali med et par af sine flotte havørreder fra Vestsjælland.

                                            Sebastian Semlali med et par af sine flotte havørreder fra Vestsjælland.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This