Det er langt fra alle, der magter at stå op før fanden får sko på for at komme ud på kysten i de gyldne, magiske morgentimer, hvor det hele ofte sker lige nu. Men dem, der lytter til vækkeuret og får overmandet søvnen, vil ofte blive rigeligt belønnet. En af dem, som har været ultra tidligt oppe de sidste par dage er Danny Ploug:

– Min kammerat og jeg valgte at køre til Stevns i går morges klokken tre for at lufte vores bellyboats, skriver Danny Ploug til Fisk & Fri. – Vi plaskede straks imod pladsen, men der mistede vi i første omgang begge en fisk. Men – da vi ramte det første rev igen, fik jeg en smuk 57 centimeters havørred. Lige efter sejlede vi ind til bredden for at holde pause, og der fik vi øje på en masse fisk helt ind under land. Min makker prøvede at nå dem fra bredden af og jeg sprang op i flyderingen. Det endte med, at jeg havde hug i hvert af de fem kast med flue stangen, og så lige pludselig smaskede ørreden på og blev hængende. Den fightende tungt, og sikkert i nettet kunne den vejes til 3,1 kilo. Den flotte havørred var 69 centimeter lang. Jeg vil gerne tilmelde fisken Kinetic Fiskecup 2022, slutter han.

Du kan naturligvis også selv deltage i Kinetic Fiskecup 2022. Læs om de mange præmier samt reglerne her.

Boatshow 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This