– Weekenden tegnede til at blive temmelig blæsende, og allerede fredag var blæsten godt i gang, skriver Kirstine Marchen til Fisk & Fri. – Min kammerat og jeg var ankommet til Thy, for at se om der var kommet nogle tykke majørreder op i den lokale å. Vi tog derud om aftenen, og vinden vendte perfekt, selvom den var stærk. Selv fiskede jeg med et 16 grams blink nedstrøms, og ligeud foran mig hamrende en stor ørred på. Den var meget tung, men fightede faktisk ikke vildt, og det tog ikke mere end to minutter at få den i nettet. Det hjalp min kammerat med. Fisken er min nye PR i både længde og kg. Den var propfuld af hundestejler og var 66 centimeter med en kampvægt på 3.8 kilo – svarende til en konditionsfaktor på 1,3. Jeg vil gerne tilmelde min fisk Kinetic Fiskecup 2022.

Læs meget mere om den store konkurrence Kinetic Fiskecup 2022 – samt se alle de flotte præmier – her.

 

Grejxperten

 

Kinetic Fiskecup 2022

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This