– Min kammerat og jeg havde for nylig spottet en god flok stor-brasen, der var i fuld gang med legen, i et ellers forholdsvis ukendt bagvand for os, skriver Casper Soelberg til Fisk & Fri. – Sivene var levende, og stykker af åkanderne der flød i overfladen var tydelige afsløringer af deres hektiske aktivitet. 

– Dagen efter ankom vi om aftenen med brasengrejet. Spændingen blev ikke mindre af, at vi med det samme kunne se, at de stadig var på pladsen fra dagen tidligere. Man skulle mene, at fiskeriet ville være meget vanskeligt under selve legen, men denne aften var en undtagelse. Fiskene huggede helt vildt, nærmest før taklet havde ramt bunden. Omkring 30-40 gange fik vi de obligatoriske brasenhug, hvor stangspidsen stille og roligt krøller ned i en bue, men aldrig har vi haft så svært ved at kroge dem. Det er ellers en metode vi mange gange før har haft held med.

– Jeg endte heldigvis med at kroge en fisk efter halvanden times fiskeri. Det var en mindre hanfisk på 2,7 kilo, og det var en kæmpe forløsning! Der er næsten ikke noget bedre og mere underholdende, end at fiske på brasen op til legen. Vi fiskede begge med method feeder og en str 8 krog med majs som krogagn. Agnene blev fisket over en let fodring af rasp, majs, kikærter og en smule vanillesukker.

Jeg vil gerne tilmelde fisken Kinetic Fiskecup 2022, slutter han .

Læs meget mere om den store konkurrence Kinetic Fiskecup 2022 – samt se alle de flotte præmier – her.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

Kinetic Fiskecup 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This