Fiskeriet er altid fuld af overraskelser, og sådan var det også for Mike Hansen, da han forleden tog ud for at fiske langs den sjællandske kyst:

– Jeg var egentlig taget ud efter makreller og hornfisk, men så i lige det allersidste kast, sagde det BANG. – Det var et rigtigt godt hug, og det var let at mærke, at det ikke var en makrel men en havørred. Den tog et par udløb, og så vfar jeg helt sikker på,k at det ar en større fisk, men jeg troede egentlig ikke, at den var så stor. Da jeg så den, begyndte jeg at ryste, for det var helt klart min største havørred nogensinde. Jeg måtte kæmpe noget med den for at få den i nettet, for den var stor, men til sidst lykkedes det. og jeg fik den til sidst i sikkerhed mellem netmaskerne. Nu skal den skal den bare nydes på grillen en sommeraften.

Fisken, som  vejede 5,07 kilo og var 75 cm lang, huggede på en lyserød 22 grams gennemløber.

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

Har du selv været på kysten og har fanget en fin fisk, så husk, at vi meget gerne modtager en beretning og et godt foto på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This