– Min ven og jeg havde brugt de sidste par dage til at forberede en fisketur efter karper fortæller Mahdi Shabani Siahgaldeh. – Det eneste vi ventede på var en fridag hvor vi kunne tage afsted fra meget tidligt om morgenen. Da dagen oprandt stod vi op meget tidligt, pakkede grejet i bilen og skyndte os til spottet. Jeg startede op med at kaste lidt madding ud, som jeg plejer. Herefter sejlede vi lidt videre og lagde båden til rette samt lagde anker, så jeg kunne kaste hen til foderpladsen.

– Mit flåd blev kastet ud, og så ventede jeg ellers på karperne. Der gik ikke længe, inden der var bevægelse i flåddet. Jeg tog stangen i hånden, så jeg var klar til at gøre modhug, og pludselig var flådtoppen helt nede under vandet. Men – fisken kæmpede ikke helt som en karpe. Da den kom op til overfladen og kæntrede i vandet, kunne jeg godt se, at det ikke var en karpe, men min allerførste brasen. Efter et par flotte billedder med skønheden, satte jeg den tilbage i vandet igen. Vi fornemmede allerede nu, at det vil blive en skøn dag med masser af fisk – og karper fik vi – som du kan se herunder – også på pladsen. Jeg vil gern tilmelde min karpe og brasen til Kinetic Fiskecup 2021.

————-

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

 

Mahdi Shabani Siahgaldeh med en af sine fine karper.

Mahdi Shabani Siahgaldeh med en af sine fine karper.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This