Lige nu er der et fint fiskeri efter havørred rundt omkring i mange af fjordene, og en af dem, der har været inde og indsnuse efteråret med fiskegrejet i hånden er Erik Petersen:

– Kaffekanden blev fyldt, fluerne pakket, og min kæreste og jeg tog endnu engang mod et nyt spot i Isefjorden, for at se om en havørred ville lege med i de tidlige morgentimer, beretter Erik Petersen til Fisk & Fri. – Vandet var langt fra krystalklart, og en sæl hilste på, hvilket måske var en indikator på, at projektet blev svært, men den pink flue med gule øjne havde før været god ved mig, så den fik endnu et skud. Det var en god idé, for makreller og havørreder var i biddet, og flere var oppe og hilse i nettet, inden turen sluttede med endnu en fin 60 cm havørred, som min kæreste forevigede med dette fine foto. Jeg vil gerne tilmelde fisken Kinetic Fiskecup 2021, slutter han.

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 30. september kl 24.00.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

 

Owner

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This