Hej Fisk & Fri. Her får I en lille beretning om en vild aften i den lokale vestjyske mose, skriver Sebastian Spangsberg. – Jeg fisker tit en lokale mose efter suder og brasen men hade valgt at give fiskeriet efter karperne en chance, nu når september vejret var så godt.

– Der er kun en meget lille bestand på 4-5 karper i søen, så forventningerne var ikke store. Da mørket brød frem, og jeg til sidst ikke kunne se andet end stjerner på den klare himmel, begyndte linen stille og rolig køre på stangen, hvor taklet lå ude ved åkanderne. I det samme jeg løfter stangen, kan jeg hurtigt mærke, at der er en af karperne i den anden ende. Lidt uheldigt for mig var det dog, at jeg kom til at skubbe mit net i vandet fra broen, og inden jeg fik set mig om, var det forsvundet i dybet – shit.

– Jeg havde heldigvis en aftale med en kammerat, der han ville kigge ned, og da jeg kunne høre ham komme gående på gruset længere oppe af stien ved søen, råbte jeg højt efter et ekstra net, så min kammerat kom hurtigt til undsætning og fik landet fisken. 

– Fiskeri kan gå fra 0 til 100 på to sekunder, og med hjertet helt oppe i halsen, er det ikke altid størrelsen det kommer and på – men oplevelsen. Og sådan havde jeg det også denne dag, hvor jeg fik den fine karpe, du kan se på billedet. Den vil jeg gerne tilmelde Kinetic Fiskecup 2021.

Fisken blev taget på et hair-rig med en 12 mm Citruz popup over en fodring af hamp og små 10mm boilies.

 

Grejxperten

 

    Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This