– Jeg kunne lige nå en aftentur til Giber Å, inden jeg skulle i gang med studiet igen efter ferien, siger Anders Brogaard. – Da jeg ingen bil har, måtte jeg tage bussen ud til åen og gå en kilometer, men tanken om en stor fisk lokkede mig!

– Der skulle ikke gå længe, før det sagde smask – og ud fra et dybt hul under en trærod kom en stor hanhavørred og tog min kobber Mepps i str. 3. Jeg var i chok og havde slet ikke det rigtige tøj på, for der stod jeg i kondisko og hættetrøje uden net. Dette var mit livs fisk, og den skulle bare op. Efter en god lang fight fik jeg heldigvis kanet fisken op på bredden!

– Havørreden var en ny PR på 64 cm til mig. En anden lystfisker var behjælpelig med at tage et billede og tilbød endda at køre mig hjem til Århus igen! Det var bare en fantastisk aften ved Giber Å! Fisken vil jeg gerne tilmelde til Kinetic Fiskecup 2021.

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This