– Som forholdsvis ny fisker, var min sidste fisketur et kæmpe højdepunkt i karrieren, lyder det fra Morten Ravnborg. – Min kammerat og jeg besøgte for første gang en privat mose på Fyn. Vi havde set billeder af mosen og glædede os som små børn. Til vores store skuffelse var hele mosen fuldstændig grødet op til 20 cm under overfladen, men heldigvis havde jeg en popperfrø i grejkassen. Vi hoppede i den lille tilhørende jolle og kastede vores topwatergrej ud, og så gik festen i gang.

– Gedderne var klar, og de huggede løs allerede fra første kast. Adrenalinen pumpede godt rundt i kroppen, når de store trykbølger kom susende efter den lille frø. Kammeraten fangede tre fine gedder, og jeg havde kun fået én op hele dagen på trods af utallige hug, men det havde dog stadig været hamrende sjovt.

– Da det bliver mørkt, når jeg lige at melde “sidste kast”, da jeg får et hug af en anden verden. Gedden er på med det samme og kampen er i gang. Min lille spinnestang på 18g kom virkelig på arbejde. Resultatet var den fine fisk på billedet, og adrenalinen forsvandt først længe efter. Det var en fantastisk debut, og nu glæder vi os til grøden forsvinder henover efteråret, slutter Morten, der gerne vil tilmelde fisken til Kinetic Fiskecup 2021.

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 30. september kl 24.00.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This