Kim med sin flotte skælkarpe

Kim med sin flotte skælkarpe

Kim Matti Hansen har sammen med sin ven Kasper været ude efter nogle sommerkarper. Det startede lidt sløvt, men oppe ad dagen fik de to gang i fiskeriet.

– Jeg og min fiske makker tog ud for at fiske nogle karper, fortæller Kim og fortsætter. – det startede med at regne, så vi havde ikke den store tro på at vi ville få nogen fisk. Men så kom der et ophold, hvor vi kunne komme til at fiske.


Kasper startede med at få den første karpe på 3,5 kg, så gik der lang tid før der skete noget igen. Da der endelig bid på min stang, gav jeg tilslag og 2 sekunder efter mistede jeg en pæn karpe. Nogle timer senere var vi ved at give op, da vi så en rimelig stor karpe komme forbi. Jeg smed mit rig ud til den, og inden det havde nået bunden var den på, og krogen sad lige hvor den skulle.

Yes! Så fik jeg sku en, og der var kamp til stregen. Efter 15-20 minutter fik vi den på land, og først der gik det op for mig at den var over seks kilo, slutter Kim og tilføjer at det var første gang han var ude og fiske karper.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This