kildeDennis Petersen fra Viborg har været en tur i Fårbæk Put and Take med Powerbaiten. Det kom der denne opløftende fangstrapport ud af.

– Efter nogle dovne dage i sommerhus trængte jeg til at komme lidt ud i den friske luft, fortæller Dennis til Fisk & Fri. – Jeg fik hurtig en aftale på plads med min fatter, om en tur til en af de lokale P&T-vande.

Turen gik til Fårbæk Put and Take tæt på Haderup. Vi ankom lidt i 10 og fik hurtigt betalt så fiskeriet kunne komme i gang.

Vejret var lidt gråt og det små regnede, men det var til gængæld vindstille. Jeg riggede min stang til med flåd og et forfang på godt to meter. Den første time til halvanden, var det eneste aktion vi fik et par våde byger, som så til gengæld gav tid til en øl.


Da der så endelig skete noget, kom det også ret pludseligt! Jeg havde næsten trukket helt ind efter et kast på ca. 30 meter ud mod midten af søen da flådet, kun to meter fra stangspidsen, drejer skarpt til højre. Jeg gav instinktivt modhug og mærkede straks fast fisk. Fisken mærkes næsten doven og gjorde ikke det helt store nummer ud af flugten fra det klargjorte net, men tre – fire små udløb på nogle få meter blev det da til.

Efter ca. 5-7 min. nettede jeg fangsten og vi gjorde store øjne da vi så hvilken skønhed vi havde trukket op af dybet.

Den flotteste fisk jeg til dato har fanget. Dagen bød ikke på flere landinger, men et par hug og et fantastisk vejr gjorde det til endnu en uforglemmelig P&T-tur i godt selskab.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This