– I går havde jeg 1 time til at besøge et af mine “spots” i Odense Å, et spot jeg ved – efter 36 års erfaring med fiskeri i Odense å – kunne give en fisk, fortæller Søren ”Woodfish” Lørup. – Efter regn kommer der fisk: Den sætning har jeg sagt til mig selv og til andre i mange år, og det slog ikke fejl i går.

– Mepps 4 Aglia i sølv med røde prikker blev valget, hvilket måske er en lidt stor spinner til Odense å, men den er effektiv! Efter cirka 40 minutter kunne jeg sætte mig i græsset, og nyde to flotte fisk. Jeg føler mig heldig og taknemlig for, at jeg efter så mange år, stadig har verdens bedste hobby, der gør mig glad hver gang!

Har du selv været i åen hører vi meget gerne om dine fangster på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

En fin havørred til Søren Lørup fra Odense Å taget på spinner.

En fin havørred til Søren Lørup fra Odense Å taget på spinner.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This