– Jeg har netop været på min første bådtur til Stevns guidet af min fætter John Erik Nielsen med afgang fra Rødvig Havn, fortæller Jonas Nielsen. – Vi startede om formiddagen, og forventningerne var store til turen samt den flotte natur – nu set fra en anden side end jeg plejer.

– Vi var ikke sejlet langt, før vi kom frem til det første spot på vejen op langs Stevns smukke kyst, hvor min fætter så nævner, at her kan man ikke fiske, hvis man ikke er fra båd, da vandet gik helt op af klinterne. 5-6 kast helt inde under land faldt et hårdt kontant hug, og jeg var sikker på, at det var bund, men jeg blev klogere, da bunden bevæget sig. Efter et par hidsige udløb kunne jeg lande min første havørred taget fra båd ved Stevns. Vi fik yderlig to flotte overspringer længere oppe ad kysten på en fantastik smuk tur, som jeg sent ville glemme.

Har du selv været ude at kastefiske efter havørred fra båd, så hører vi selvfølgelig også gerne fra dig. Send os din historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. ️

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This