– Kombinationen af rapporter om fisk i åen efter premieren, og at jeg havde fået nyt ”reservehjul” i fødselsdagsgave, gjorde at jeg tog et kort smut ned til åen en mandag eftermiddag efter fyraften. Jeg havde egentlig ikke de store forventninger til fiskeriet, da jeg har boet 2 minutters gang fra åen i 1.5 års tid og aldrig fanget andet end aborre samt gedder. Men nu havde jeg lige en time mellem fyraften og aftensmaden, så jeg gik et smut derned.

– Efter 15 minutters fiskeri huggede en mindre gedde på spinneren, som hurtigt blev udsat igen. Tre kast senere 5 meter længere nede ad åen huggede min nye PR på spinneren, og min bløde 7-fods stang fleksede helt i bund, så jeg vidste, at det var en god fisk, men jeg havde ikke forventet, at det var en stålblank havørred på 75cm! Med hjælp fra et kærestepar på stien bag mig, fik jeg målt fisken i vandet og taget et par hurtige billeder, inden fisken blev genudsat. Sikke en start på ugen og mandagen var pludselig ikke så gal igen.

 

Hvidovre Sport

 

    Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This