Storørred til Michael Hansen – denne gang var det én på 8,0 kilo, der lod sig overliste af hans sorte rørflue.

08-10-2012 – MICHAEL HANSEN som indtil flere gange i løbet af denne sæson har indsendt flotte fangster til Fisk og Fri – kommer med endnu en af slagsen fra den 23. september.

– Klokken 19,30 gik jeg til åen og efter ikke mere end en halv times fiskeri, var der liv bagved fluen. Meget hårdt og voldsomt blev fluen trukket tilbage til hullet, hvor fisken havde stået, og jeg gav et kraftig modhug. Og nu kom der godt nok gang i fisken. Jeg kunne straks mærke at der var tale om en stor havørred, fortæller Michael og fortsætter.

– Nu gik det rundt oppe i overfladen. En medfisker kom ned til mig og gjorde sig klar til landing, men fisken var ikke klar. Den tog endnu et udløb på cirka 25 meter ned ad åen og jeg måtte holde meget hårdt fast i den for at vende den. Der var ikke så mange gode steder at lande en stor fisk på grund af den meget høje vandstand. Først femte gang den stærke havørred kom forbi kom den op. Sikke en fight og fisken var også grov, fortæller Michael.

Og grov var den 89 centimeter lange Karup Å havørred med sine 8,0 kilo.

Fra nu og indtil 1 november har alle indsendte fangstrapporter chancen for at blive vinder af Fisk & Fris Kaffe Cup. Vinderen, som kåres på www.fiskogfri.dk den 1 november, får 12 pakker af den nye feinschmecker instant kaffe – Millicano fra Gevalia. De indsendte fisk deltager også i Fisk & Fris øvrige konkurrencer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This