Jørgen Klokke med sin forrygende flotte havørred på hele otte kilo fra Karup Å. 13.08.10 – STARTSKUDDET TIL KARUP Å konkurrencen ‘Fra udspring til udløb’ lyder denne weekend, og forventningerne til fiskeriet er skyhøje. Timingen er nemlig helt fantastisk i år med god vandføring og ikke mindst masser af nylige meldinger fra åen.

Der er blevet fanget masser af fine havørreder i Karup Å og dens tilløb på det seneste, og én af dem, der virkelig har haft heldet med sig er Jørgen Klokker fra Ringkøbing. Forleden dag fangede han en otte kilos blank havørred under aftenfiskeri i åen. Fisken lod sig friste af en lille rørflue, og med til historien hører, at Jørgens søn Kenneth, som fiskede lidt længere nedstrøms, udførte et forbilledligt arbejde med netningen af farens flotte havørred.

Af andre flotte fisk fra åen kan nævnes Tino Mygind Pedersens havørred på 7,3 sølvblanke kilo. Den blev fanget under wobblerfiskeri midt på dagen, og den leverede en utroligt hektisk fight, som varede i en lille halv time.

Skulle ovenstående have givet lyst til at deltage i Karup Å konkurrencen, kan yderlig info rekvireres på www.karupaa.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This