CFC-Teamfisker Søren Strauss har tilbragt Kristi Himmelfartsferien bag sine stænger i en større offentlig jysk sø – og det med succes. Få dage før fiskeriet skulle gå i gang, blev et større område med åkander fodret op med fem kilo Spicy Squid boilies fra CFC, suppleret med partikler. Her er hvad Søren beretter:

– Christoffer Stuf Larsen valgte at støde til, og fiskepladsen til højre for mig fik tre takler fordelt lige ud i suppen fra 30-60 meter ude. Fiskeriet startede sent torsdag aften, og taklerne blev kastet ud, lige da mørket faldt på. Første hug kom til mig lidt i klokken fem næste morgen, og en spejler på 10,7 kilo blev relativt udramatisk fightet og landet.

Da de to dygtige fiskere ikke havde forventet at fange noget overhovedet, så var turen nu reddet, men Fru Fortuna var ikke færdig med at tilsmile de to karpefiskere.

– Fiskeriet gik over al forventning, og allerede om eftermiddagen var der igen kontakt til fisk. Christoffers bidmelder skreg nemlig for livet, og da han løftede stangen, var der kontakt til en tung fisk i den anden ende. Kort tid efter kunne jeg lande en spejler på 10,2 for Christoffer. Vi glædede os nu til aften- og nattetimerne, da vi begge var overbeviste om, at vi havde fundet fiskene, fortæller Søren.

Søren og Christoffer måtte dog vente lidt længere end de havde forventet og først op ad formiddagen den efterfølgende dag var der igen kontakt til fisk – og det skulle nu tydeligt vise sig at fiskene var dagsaktive i modsætning til de to fiskeres forventninger.

– Efter en kort udramatisk fight kunne jeg igen agere gilly for Christoffer og lande en flot spejlkarpe på 13,2 kilo, som havde nappet en Spicy Squid ude midt i ‘suppen’. Allerede få timer senere, mere præcist klokken 13, blev det min tur. Denne gang kunne en flot spejler på 13 kilo rent ikke stå for ‘The Mighty Spicy Squid’. Fisken var arrig som én i h… og ville absolut ikke med på land. Først efter en lang fight på mere end 10 minutter kunne Christoffer lande min præmie. Søndag formiddag, medens vi pakkede sammen sluttede Christoffer af med en flot skæller på 8,8 kilo, slutter Søren.

 

Owner

 

En flot 13 kilos karpe taget på CFC-Bait

En af de flotte 13 kilos karper taget på CFC Spicy Squid.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This