Kalvemosen ved København er kendt som et godt vintervand. Det måtte Jesper sande, da han fangede denne flotte 13,2 kilos fisk. Søens største karpe vejer i omegnen af de 20 kilo.

08-12-08 JESPER M. HANSEN er vild med karpefiskeri og er ikke bange for at få kolde fødder. – En kammerat og jeg havde planlagt et sent sats efter karper for et par uger siden. Vandet vi skulle satse på var Kalvemosen. Vi kom fredag eftermiddag og fik lagt vores tackler ud og gjort klar til natten. Indtil lørdag morgen kl. 9, havde vi kun haft kontakt med søens mange krebs. Så vi aftalte, at vi ville prøve at kaste til fiskene, hvis de viste sig. Pludselig sprang en god fisk ude i midten. Jeg kastede til den med to 10mm scopex pop ups boostet i krebsdyr dip. Blot to timer efter huggede fisken, og den kom på land. Vægten viste 13,2 Kg, og det var ny personlig rekord. Jeg var kisteglad. Det var en fed måde at slutte sæsonen af på, slutter Jesper M. Hansen.

Skulle du føle dig fristet til at prøve kræfter med vinterkarpefiskeriet, så husk at fodre ekstremt sparsomt – hvis overhovedet. Ofte er single-hookbait taktikker som den Jespers praktiserede den bedste metode. Læs mere om vinterkarpefiskeri her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This