– Min Lillebror og ville ud og overliste en efterårskarpe, så vi blev enige om at give Lammefjords Kanalerne et skud, siger Nick Yndal. – Vi ankom til kanalerne ved eftermiddags tid, hvor jeg udså mig et spot under et piletræ på modsatte side af kanalerne. To fodermajs med en lyserød snyde majs som stopper blev nattens agn på mit D rig under de lavt hængende pilegrene. Krogagnen blev fisket oven på en håndfuld partikler.

– I løbet af natten blev jeg vækket adskillige gange af store øer af siv og grøde som flød rundt i vandet og generede mine liner i vandet. Ved seks-tiden om morgenen kom der så et run, og efter lidt bøvl med de her øer lykkes det at få landet en fin skælkarpe på 5,72 kg. De kanalfisk kan bare noget helt specielt.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This