– Jeg var afsted efter arbejde med min kollega Jannick Munk, som er en god erfaren karpefisker, beretter Nicolai Dominik. – Planen var, at jeg skulle have revanche fra vores tur i søndags, hvor han tog en god fisk, imens jeg ikke timede mit modhug ordentligt og måtte tage skuffet hjem.

– Fiskepladsen ankom jeg til lidt før ham, og jeg kunne se de første fisk i overfladen. Da jeg desværre ikke selv havde flere kroge, kunne jeg ikke tyvstarte fiskeriet. Jeg måtte derfor nøjes med, at kaste brød ud til dem, og se om de var interesseret. Der gik ikke længe, før den første fisk gik op og tog brødet, mens jeg skuffet måtte se afventende til.

– Da min makker ankom til pladsen, gik vi for alvor i gang med fiskeriet. Der gik ikke længe, før vi kunne se, at fiskene var interesseret i brødet igen. Og efter kort tid kom hugget så endelig: En karpe gik op og tog brødet, alt imens jeg afventede med at give tilslag.

– BOOM så var den der, kan jeg love dig for. Min UL stang flexede igennem, og hjulet hylde afsted, alt imens karpen løb med linen. Jeg fik den kæmpet ind, og vi fik landet fisken sikkert. Efter en kort fotografering fik vi fisken genudsat igen. Jeg fik i alt tre fisk på en kort tur på ca fire timer. Turen var derfor en kæmpe succes, og jeg er stadigvæk mega høj her til morgen, slutter Nicolai, som du kan følge på instagram på @danishtrouthunter.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This