– I sidste uge af min ferie, nåede jeg lige en enkelt overnatning efter karpen, skriver Thoke Wistoft til fiskogfri.dk. – Pladsen jeg havde udset mig, var desværre optaget, men den meget flinke karpefisker og hans søn var på vej hjem, og jeg måtte meget gerne overtage hans fodring. Han var endda så flink lige at sejle mine takler ud i sin toptunede baitboat, så det var jo mega luksus, hvorved jeg sparede et par timer med marker flåd og spomb.

– Da jeg fiskede på hård bund uden grøde kunne jeg fiske en 15mm pop-up på Ronnie rig med VMC 7022 krog og 0.37 Sufix fluorocarbon. Det blev en virkelig hyggelig aften med flere besøgende venner og lidt øl. Klokken blev et, inden jeg ramte bedchairen, og bivy´en havde jeg aldrig fået slået op, men der var intet dug i luften, så det blev fire timers søvn under åben himmel, inden bidmelderen skreg mig ind i hovedet. Efter en god fight kunne jeg lande en solid spejler på 14,6 kilo. Efter en kort fotosession og hurtig udlægning af taklet, tog jeg lige et par timer mere på liggestolen inden jeg pakkede sammen.

 

Boatshow 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This