– Jeg har længe gået med tanken om, at jeg gerne ville ud og fange en større karpe udenfor for betalings vandene, og nu synes jeg, at tiden var kommet til at springe ud i det og give det et skud, fortæller Mark Hestbæk. – Til dette har jeg haft et meget stort vand i hovedet, som jeg vidste holdt nogle gode fisk, men samtidig var det nok også et af Danmarks sværeste vande. Det skulle dog stadig ikke stoppe mig:

– Om eftermiddagen tog jeg ud efter skole, og startede med at gå lidt og lure på vandet for at se, om jeg kunne se nogle tegn på fisk. Det kunne jeg ikke, så det tegnede ikke så godt. Jeg stillede mig derfor på en plads i vindsiden og brugte et par timer på finde spots samt spodde lidt foder ud osv. Jeg valgte at sætte en Nash Scopex Squid Cultured Hookbait på min ene stang, og en Creamino pop-up på den anden.

– De første 24 timer gav ikke noget, hvilket egentligt også var meget forventet. Først på den anden nat klokken 01.00, blev jeg pludselig blev revet ud af sengen til et ordentligt skrald af et run på den stang med Scopex Squid. Til min store overraskelse var det faktisk en karpe, og den var en stor – nemlig en ordentlig spejlkarpe på 15,2 kg, som dermed slog min gamle PR på 11,6 kilo med en god sjat. Selvom vinden og min bivvi ikke var helt så gode venner, da den en af stængerne knækkede to steder, så var jeg alligevel ovenud glad og tilfreds med, hvordan turen kom til at udspille sig.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This