– Karperne har været på leg mange steder, og det har gjort, at jeg har haft nogle ugers pause fra karpefiskeriet, fortæller Lasse Christiansen. – Men – nu er der de fleste steder kommet lidt ro på dem igen, så jeg har netop været ude at prøve noget nyt vand, som jeg har kigget på en del gange.

– Der var kommet en del grøde op, så jeg tænkte, at det helt klart måtte være et chod-rig, der skulle til for at knække nødden. Jeg lavede nogle små fodringer tre steder i søen med nogle hele og have boilies fra Vitalbaits, som jeg er ved at teste. Lørdag morgen fik jeg et screaming run, og efter en lang og hård fight kom der en flot, lang og mørk skælkarpe på 10,9 kilo i nettet. Det siger næsten sig selv, at jeg var meget glad og godt tilfreds med resultatet fra den nye sø. Fisken huggede på en 14 mm gul Nutty Crunch pop´up fra Vitalbaits.

Havørred - Refleksioner på kysten
 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This