Robin Illner fra ”Team Radical” har har siden starten af året haft til opgave, at teste de nye ”Radical Rastafari Boilies”, og det med stor succes.

Med dens gule farve, får boilien en kraftig visuel præsentation overfor fisken, der hurtigt får øje på agnen, fortæller Radical Baits i en pressemeddelelse.

Robin Illner udviklede boilien – der består af et mix af ægte hamp og Scopex aroma i form af smørsyre – i samarbejde med Radical tilbage i 2016, og af andre ingredienser kan nævnes æggehvide proteinet ”albumen”, der nemt fordøjes af fisken.

Illner har testet og forbedret produktet i karpevande i såvel Tyskland som Østrig, Slovenien og Frankrig, hvilket – ifølge Radical – har resulteret i en hurtigtvirkende højkvalitets og attraktiv karpeagn. Den dygtige lystfisker har ofte landet over 20 karper om dagen, i størrelser optil massive 24 kilo! Vildest gik det for sig i en af de allersidste tests, hvor Illner fiskede i et vand med en lav karpebeholdning, og landede en fantastisk fisk på hele 28 kilo, hvilket var ny personlig rekord.

Illner fortæller, at han er overrasket over hvor effektiv agnen er: – Jeg kombinerede en 20 mm Rastafari med en 16 mm pop-up boilie, og sjældent har jeg fisket med så fed en agn. Kombinationen af smørsyre og hamp får virkeligt fisken på finnerne, og at jeg slog min personlige rekord, gør jo ikke begejstringen mindre!

Er du karpe-nørd, kan du følge med i Robins fiskeri Facebook HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This