– Lammefjorden er for mange karpefiskere der, hvor det hele startede, så jeg håber, at I vil være med til at genoplive minderne og genstarte en ny ære for et fantastisk fiskevand med en lang historie, lyder det fra Claus Foss, der arrangerer festivalen.

– Arrangementet finder sted i Påsken fra torsdag den 14 april klokken 12 til søndag den 17 april klokken 12. Man bestemmer selv hvor mange dage og hvor i Lammefjordskanalerne, man vil fiske. For medlemmer af Odshered Sportsfiskeforening koster det 250 kroner, og for ikke medlemmer 350 kr. Fiskekort er med i prisen. Der betales på mobilpay til 160052. Send derefter kvittering til Claus Foss, og du er tilmeldt. Alle deltagere modtager et gavekort til Jagt & Lystfiskerhuset på 200 kroner, og en eller flere gaver fra vores sponsorer. Værter ved arrangementet er Odsherred Sportsfiskerforening og KMT.

–  Tag venligst billeder af alle fisk og send det til Claus Foss lige efter fangst, foto og genudsætning. Hovedpræmien går til den største karpe. Der må fiskes i både nord og syd kanalen, og i løbet af dagene må der gerne flyttes plads eller tages små udflugter. Der er plads nok med cirka 40 km kanal.

 

Havørred - Refleksioner på kysten
    Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This