– Lammefjorden er for mange karpefiskere der, hvor det hele startede, så jeg håber, at I vil være med til at genoplive minderne og genstarte en ny ære for et fantastisk fiskevand med en lang historie, lyder det fra Claus Foss, der arrangerer festivalen.

– Arrangementet finder sted i Påsken fra torsdag den 14 april klokken 12 til søndag den 17 april klokken 12. Man bestemmer selv hvor mange dage og hvor i Lammefjordskanalerne, man vil fiske. For medlemmer af Odshered Sportsfiskeforening koster det 250 kroner, og for ikke medlemmer 350 kr. Fiskekort er med i prisen. Der betales på mobilpay til 160052. Send derefter kvittering til Claus Foss, og du er tilmeldt. Alle deltagere modtager et gavekort til Jagt & Lystfiskerhuset på 200 kroner, og en eller flere gaver fra vores sponsorer. Værter ved arrangementet er Odsherred Sportsfiskerforening og KMT.

–  Tag venligst billeder af alle fisk og send det til Claus Foss lige efter fangst, foto og genudsætning. Hovedpræmien går til den største karpe. Der må fiskes i både nord og syd kanalen, og i løbet af dagene må der gerne flyttes plads eller tages små udflugter. Der er plads nok med cirka 40 km kanal.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This