– Endelig lykkedes det! Efter at have kæmpet med et bestemt vand i nogle år, og kun fisket det lidt on and off pga meget udfordrende forhold, havde jeg i år besluttet mig for, at det skulle fiskes lidt mere målrettet, så det måske kunne kaste en fisk eller to af sig. Sådan lyder det fra Marcus Pedersen. – Jeg ankom til søen om lørdagen og fik lagt et par zig-rigs ud i det gode vejr, men intet skete . Herefter lagde jeg taklerne om med et par hinged stiffs-rigs med den nye MOJO pop up fra Vitalbaits fisket over en stor fodring af samme boilies og tigernuts. Natten passerede med kun brasen og suder på land. Men op ad eftermiddagen søndag lykkedes det så endelig, og jeg kunne lande en rigtig flot, potentielt ufanget, fuldskællet spejler som nok må være en af de flotteste fisk jeg har fået til dato!

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This