– Forleden drog to venner og jeg mod et lokalt fiskevand, fortæller Simon Nielsen. – Vejret var godt og forhåbningerne høje. På det første spot var der kun et enkelt nap til mig – og en følger til min ene makker. Efter omtrent 1,5-2 timer skiftede vi placering, og det gav pote. Inden for 15 minutter havde jeg landet tre fisk, som blev overlistet af en Rapala Peto, hvor den blev nøkket langsomt langs bunden. Især den største af fiskene gav mig kamp til stregen, og den gik nærmest tur med mig samt pressede grejet til det yderste.

– Vi fik nettet fisken perfekt, og vægten sagde 7,2 kg. Det er jo en godkendt geddetur efter fredningen, hvilket også var min første tur efter de har været på leg, slutter han.

Læs meget mere om geddefiskeri i artikelarkivet på fiskogfri.dk her. 

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This