Foto: Kajakfiskertræf

Foto: Kajakfiskertræf

Danny Witting har sendt Fisk & Fri  følgende beretning fra årets store kajakfiskertræf.

Igen i år var kajakfiskere fra hele landet samlet til det årlige træf som løb af staben anden weekend i september. I år deltog ca. 40 mand, og det blev en weekend med super vejr men ikke ret mange fisk. Der blev fanget havørred, makrel, hornfisk, fladfisk og fjæsing.

Kajakfiskertræffet er et træf hvor socialt samvær vægter højere end et stort præmieræs, så der fiskes om vores logo i guldmærke til at sætte på kajakken, såfremt man ønsker dette samt en vandrepokal og et krus til evigt minde om sejren.

Fredag var den store mødedag hvor langt de fleste ankom, de første kom allerede torsdag, idet de fandt ventetiden al for lang. De første kajakker kom i vandet ikke længe efter teltene var slået op. Der var flere som lige skulle fiske et par af de pladser som de på forhånd havde udset sig. Det betød at der i år var der nærmest fælles tur til Romsø.

Andre brugte fredagen på at få hilst på venner fra nær og fjern som de ikke havde set siden sidste års træf. Der var også dem som fik ordnet ting ved kajakken inden alle blev samlet ved grillen til det store sammenskudsgilde. Det var ikke så få fiskehistorier der blev fortalt alt imens, der blev lagt planer for lørdagens fiskeri.

Tidlig lørdag morgen længe før hanen galede, var de første på vej ud. Andre skulle lige tjekke vind, strøm og grej inden den endelige beslutning om hvor dagens dyst skulle stå blev taget. Der måtte fiskes overalt så nogle læssede kajakken på bilen og drog på langfart. De sidste var først tilbage henunder aften hvor der var mad i det store telt. Der var en god stemning i teltet og snakken gik om dagens oplevelser.

Søndag var sidste chance for at hive vinderfisken såfremt vandrepokalen skulle med hjem. Pokalen kom i år med Bo Bojsen hjem, som det næste år har håneretten over brormand Lars som tog sig af 3. pladsen. Brian Johansen løb med 2. pladsen.

Næste års kajakfiskertræf er som altid anden weekend i september, og har du lyst til at være med eller mangler du en tur makker så kig ind på vores Facebookside ” kajak fisker træf ” hvor der vil komme oplysninger om ture samt arrangementer. Du kan også se på billederne fra træffet for, at se om det skulle være noget for dig.

Du kan også kontakte mig på 22 84 56 09 efter kl. 16 hvis du skulle have nogle spørgsmål angående træffet eller måske ville være teltsponsor næste år.

I år skal lyde en stor tak til Kenneth fra www.kajakforalle.dk for sponsorat af telt.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This