– Jeg havde kæresten med på havørredfiskeri for første gang i dag, fortæller August Johannsen. – Jeg må indrømme, at jeg var lidt forbeholden, med tanke på alle mine forgangne nulture. Men afsted kom vi, og stemningen i bilen var høj. Solen skinnede, vinden blæste kun svagt fra nord og kaffen smagte som den skulle.

– Vel ankommet til fiskepladsen og efter at have fisket i 1/2 times tid, besluttede jeg mig for at gå et stykke op af kysten for at se om fiskene skulle være der. Jeg var dog kun lige kommet frem til mit udvalgte spot og havde taget et par kast, da en besked tikkede ind om, at hun havde set nogle store fisk svømme rundt der, hvor hun sad. Jeg kom hurtigt afsted, og da jeg kom frem, 5 minutter efter, kunne jeg ikke helt finde ud af om det var marsvin, eller potentielle kæmpefisk hun havde set derude. Så jeg tager et kast og hjuler roligt ind, uden den store forventning.

– De er nok svømmet videre, hvad end de så var tænker jeg. Men pludselig bliver jeg revet ud af tankerækken, da et hårdt hug og voldsomt træk forplanter sig op igennem klingen på min fiskestang. Jeg ser en stor, bred, sølvfarvet side glimte imellem bølgerne. Der var ingen tvivl om, at der sad noget stort på krogen. Efter 10 dramatiske minutter, lykkedes det at kane monstret op på stranden, og sikke en fisk! Det er vidst ikke sidste gang, at kæresten kommer med på havørredfiskeri. 5,2 kg og 78 cm.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This