Christian med den største af de utallige stortorsk han fangede ved Søroya i slutningen af marts – en imponerende fisk på mere end 35 kilo.

SØROYA byder på et havfiskeri, der er helt uden sidestykke, og fra Christian Klagenberg har vi netop fået en rapport, som yderligere cementerer stedets status. Christian beretter, at han sidst i marts rejste sammen med syv andre håbefulde lystfiskere til Sørøya for at fiske torsk. – Turen startede på værst tænkelige måde. En hård vind fra vest gjorde, at fiskeri var udelukket, men heldigvis flovede vinden, og vi kom af sted dagen efter.

– Allerede den første fiskedag var der fuld knald på. Fisk over 10 kilo væltede op i helt uhørte mængder. Dagene gik, og fiskeriet blev kun bedre. Også antallet af fisk over 20 kilo var stigende, og én af dagene landede jeg selv 34 over 10 kilo og et par stykker over 20 kilo. Men den helt store dag blev for mit vedkommende d.28. Den dag fik jeg ganske vist færre fisk, men til gengæld var der et par meget fine dyr imellem; 28,5 kilo og en rigtig gris på hele 35,2 kilo.

Da ugen var gået kunne jeg noteres for 95 målere, hvoraf seks af dem var over 20 og én over 30 kilo, slutter en begejstret Christian. De flotte torsk blev fanget på Savage Gear Herring Cutbaits over dybt vand, og de var i fantastisk form.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This