– Jeg har altid været vild med at gå efter de sværest mulige udfordringer i fiskeriet, fortæller Vicktor Hallensjö. – Og den satsning efter rigtig grov aborre jeg lige har lavet er ingen undtagelse.

– Min satsning i Rögla Dammerne ved Lund i Skåne begyndte i begyndelsen af marts, og den største hindring her var det dårlige vejr med meget regn og blæst, fortsætter han. – Så for at slippe at slå op mit telt, sov jeg i bilen i det elendige vejr. Fiskeriet var virkelig svært, og det første lange stykke tid lykkedes det mig kun at fange en enkelt større aborre på 1,55 kilo. Jeg har ingen problemer med regn og blæst, men da stormen Laura kom, var det lige i overkanten…

– På den næste tur var aborrerne mere i hugget, og selvom der også her var langt mellem huggene, så lykkedes det mig af fange flere respektable fisk. Jeg fiskede med orm og maddiker som agn og havde loaded mine feederkurve med krillfoder, maggots samt pelletolie

– Efter et omkast om aftenen, havde jeg en fisk, der tog på droppet, og min første tanke var, at det nok var en gedde, som havde taget agnen. Og tyngden underbyggede min teori. Men – da fisken kom nærmere, blev jeg usikker, og lidt tættere på kunne jeg se, at det var den gigantiske aborre, jeg havde fisket efter så længe. Min ven hjalp med at nette den, og det gjorde han helt perfekt. Monsteraborren viste sig at være 2,56 kilo og hele 50 centimeter lang. Hvilken fantastisk følelse det er at nå sine mål, når man har brugt så meget tid på det. Denne fisk har kostet 11 dages non-stop fiskeri, slutter han sin beretning til Fisk & Fri.

 

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This