Kaldred Put and Take satser nu benhårdt på at kunne levere noget helt usædvanligt fiskeri for de danske lystfiskere. I søen, hvor der tidligere kun var én enkelt stør over 50 kilo, er der i dag blevet udsat hele 14 fisk over 50 kilo med flere stør over 80 kilo! De store fisk er en blanding af beluga og hvid stør.

De mange store fisk er blot den første portion af store stør, der kommer til Kaldred Put and Take, som i øvrigt netop har skiftet navn til Nordvestsjællands Fiskepark.

Danmarksrekorden for beluga er pt 57,2 kilo, så vi kan vist roligt afsløre, at der går flere potentielle DK-rekorder for denne art i Nordvestsjællands Fiskepark. Og – Sjællands største stør går med stor sikkerhed også i søen, der med disse udsætninger nu er opgraderet til superligaen inden for danske størsøer.

Der vil også komme mange andre spændende og noget mindre fisk i søen – fx sterlet og stjernestør. Vi følger op på størudsætningerne her på fiskogfri.dk i den kommende tid. Fanger du selv en af de kæmpestore stør i Nordvestsjællands Fiskepark, så send os en lille historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This