– Forleden tog jeg min kæreste med på hendes første overnatningstur nogensinde, fortæller Daniel Jagiza. – Vi valgte en mellemstor sø i Jylland. – Hovedmålet var at fange karper, men da jeg vidste, at hun gerne ville fange og se nogle flere forskellige fisk, satte jeg nogle stænger med mindre bait op for at øge chancen for bid.

– Natten gik uden nogen action, men om morgenen fik vi to flotte rudskaller. Den første vejede omkring 1-1,5 kg, jeg vejede den ikke. Den næste fisk huggede dog dog mere kraftigt, og først var jeg ikke sikker på, hvad det var, da den faktisk kæmpede lidt. Jeg fiskede med  3lb karpestænger, der var ret bløde, så man virkelig kunne mærke fisken. Og efter at have trukket fisken ind fra omkring 90 meter, så vi denne store rudskalle, som du ser ovenfor.

– Jeg blev overrasket, da jeg før har fanget nogle større, men aldrig forventede at ramme 1,67 kg med denne. Den tog en 14mm Manilla popup fra Sticky Baits. Efter en hurtig og forsigtig vejning og nogle billeder blev den sat tilbage i søen.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This