Marco Giudici var egentlig ude for at fiske efter sandart på en stor, dyb og klarvandet italiensk sø, men det var en kæmpegedde, som endte med at forgribe sig på hans jig.

EGENTLIG var italienske Marco Giudici ude for at fiske sandart fra båd, men en helt anden fisk skulle vise sig at blive hovedrolleindehaver netop denne dag. På en 12,5 centimeter lang Cannibal Shad i farven pearl silver fik han et massivt hug over 8-10 meter vand.

En brutal fight kunne begynde, og i lang tid var det den voldsomme fisk som bestemte slagets gang. Marco stemte tålmodigt imod og efter et kvarters tid havde han fisken i overfladen, og kunne ved selvsyn konstatere, at der ikke var tale om en sandart men en gedde. Han fik bugseret den voldsomt store fisk i båden – og kunne nu måle den utroligt bastante og tunge fisk til 120 centimeter med en omkreds på 78 centimeter. Desværre havde Marco ikke nogen vægt med, og da han var fast besluttet på at genudsætte fisken, vil hverken han eller nogen anden kende fiskens eksakte vægt. Men den kunne godt have vejet omkring 20 kilo.

Se eventuelt mere her: www.savage-gear.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This