– Vi havde forleden en fantastisk fin dag på Østersøen med et helt spejlblankt hav, fortæller den svenske trollingekspert Johan Abelsson. – Med mig havde jeg brødrene Gregersen fra København, som har fisket med mig flere gange før. Vi startede ud med at få et dobbelthug på riggen – først på løje/flasher og herefter på en NK i guld/gul. Det viste sig at være to vildlaks.

– Hen på eftermiddagen fik vi en lidt større vildlaks på et FK Custom blink i overfladen. Jeg skiftede nu til at trolle lidt hurtigere, og præcis 15 minutter inden vi skulle til at vende hjemad, hylede et af hjulenes knarre på taget. Det var en rigtig stor laks, der havde taget mit store ”Salmon Bananas” blink i overfladen. Men – da storlaksen kom til overfladen, begyndte en stor sæl at komme lige lovlig tæt på, så jeg slog i bådsiden med en kølle for at jage den væk, og det lykkedes faktisk at skræmme den på denne måde.

– Laksen var en finneklippet og vældigt tyk hanlaks på 120 centimeter: Fisken, der var ny PR til Lars Gregersen, havde en vægt på 19,5 kilo. En fantastisk afslutning på en god dag, som også gav fire andre laks, slutter Johan.

Vil du have lidt inspiration til dit laksetrollingfiskeri, så tjek vores video med eksperten Pelle Karlson på Fisk & Fris YouTube, hvor du kan abonnere gratis.

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This