Den svenske trollingfisker Robert Folkstrand har i går landet en gigantisk laks på intet mindre end 24,1 kilo og 125 centimeter!

– Vi startede først med fiskeriet ved 13 tiden, for der var for meget vind til at tage ud om morgenen, fortæller han. – Fiskeriet gav ikke rigtig noget, og det var først, da der var omtrent 10 minutter tilbage af fiskedagen, at kæmpelaksen huggede på mit blink – et Trophy Spoon i farven popcorn. Laksen leverede den vildeste fight, og det var med dirrende ben samt krampe i armene, at jeg efter en times tid kunne lande storlaksen. Lykken var total, da vi så, hvor stor den faktisk var.  Fisken, som var fedtfinneklippet, blev hjemtaget sammen med min besætning –  Mawill Lüdenbach og Micke Dahlgren – så vi kunne få gode fotos, slutter han.

Robert har selv dyrket trollingfiskeriet hele livet, og hans tidligere PR var 20,5 kilo – en vinterlaks taget i februar 2015. Fisken blev taget mellem wp56 og wp 75, der kan findes via “Simrishamns Trolling”.

Vil du lære mere om dette fiskeri, så tjek vores video med den legendariske trollingguru Pelle Karlsson på Fisk & Fris Youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This