Natfiskeri kan i mange vande være nøglen til sky og store rovfisk, hvilket Justin Werner vidste, da han forleden aften tog ud efter gedder klokken otte om morgenen i en hollandsk sø. – Pludselig fik jeg det ondeste hug, og fisken var så stærk, at jeg først troede, det var en god malle, jeg havde fat i, beretter tyske Justin Werner fra Gibsy Fishing Team til Fisk & Fri. – Men – efter et par minutters hård fight kom den store gedde i nettet til højlydt jubel. Jeg var vildt overrasket over hvor bred og tyk den store gedde var. – Det er helt sikkert den tykkeste gedde jeg nogensinde har set, sagde min fiskemakker.

Kæmpegedden var 128 centimeter og vejede 21,56 kilo. Blodet, som du ser på det nederste foto på mine fingre, kommer fra mig – ikke fra fisken, slutter tyskeren, hvor hvem det med kæmpestore rovfisk ikke er helt nyt: Sidste år fik han en sandart på 12,4 kilo. Megagedden blev taget på et hjemmelavet softbait.

 

Jans Lystfiskershop

 

Når det er en 21 kilos gedde, der får ens fingre til blods, kan man nok lige leve med det...

                                                 Når det er en 21 kilos gedde, der får ens fingre til blods, kan man nok lige leve med det…

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This