– Ligesom sidste år har jeg brugt årets første måneder på at fange en stor aborre, fortæller David Sølling Johnsen: – Jeg ankom til mit spot omkring klokken 13.00. Det blæste og var meget overskyet, men forholdene så virkelig spændene ud! Jeg fik hurtigt rigget til med et Carolina Rig på min Westin W3 Finesse stang og startede fiskeriet. Allerede efter 10 minutter fik jeg et tungt hug, og fisken gik dybt samt tungt! Det viste sig at være en god fisk, som vi fik landet efter et par minutter. Vægten sagde 1,930 gram, hvilket slog min 9 år gamle PR på 1860 gram fra da jeg var dreng.

– Efter et par billeder blev fisken genudsat, og jeg stod efterfølgende lidt og sundede mig, alt imens jeg glædede mig over min nye PR. Med et smil på læben til min makker fik jeg sagt, at nu kunne vi da vidst godt køre hjem igen, fordi jeg fik sådan en størrelse efter blot 10 minutters fiskeri. Nu ville det da næsten være umuligt at fange noget større i dag. Men det skulle vise sig, at jeg tog fejl.

– Blot en time efter fik jeg endnu et tungt hug, og fisken gik dybt. Jeg kunne med det samme mærke, at jeg igen havde fat i en af de store aborrer. Den lavede tunge hovedryst og hev line af hjulet. Efter få minutter viste den sig i overfladen, og den var endnu større end den første! Med dårlige nerver og frygt for at miste fisken fik jeg den landet, og vægten sagde 2078 gram! Vi jublede og var bare så glade! Det gik over alle min forventninger, at det lykkedes mig at slå min PR to gange på samme dag!

——

Du kan iøvrigt læse en masse fede artikler om aborrefiskeri i vores artikelarkiv her.

 

Hvidovre Sport

 

David Sølling Johnsen med sin aborrer på 1930 gram. Øverst ser du hans PR abore på 2078 gram taget på Carolina Rig.

David Sølling Johnsen med sin aborre på 1930 gram. Øverst ser du hans PR abore på 2078 gram taget på Carolina Rig.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This