På den svenske side af Øresund udmunder Lödde Å, hvor der kan være et rigtigt godt fiskeri efter store aborrer. En af dem, der dyrker , er svenske Senad Alkovic, som netop har landet en virkelig flot aborre på fluestangen:

– Efter flere timers svært fiskeri på den skånske vestkyst, afsluttede jeg dagen med en times fiskeri inde i Lödde Å, fortæller han. – Egentlig fiskede vi efter havørred. Det virkede helt dødt, men på klassisk vis skulle jeg lige have et par ekstra kast, inden turen gik hjemad. Jeg byttede min flue ud med en mindre Wolly Bugger, og nogle få kast senere fik jeg et kraftigt hug. Med det samme vidste jeg, at det ikke var en havørred, og det viste sig at være en enorm aborre, som gav en utrolig god fight på min klasse 6 fluestang. Fisken, der må være en af de største fluefangede aborrer i Sydsverige, var 50 centimeter og 2,1 kilo, slutter han. Fisken blev naturligvis genudsat.

 

Tohatsu

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This