– Klokken 12 i går ankom fiskebilen med masser af sunshine bass – også kaldet solskinsbars – til Store Rosenbusk Put & Take. – Forventningerne var helt i top til denne udsætning, men nervøsiteten lurede også i baggrunden, fortæller søens forpagter Steen. – Der er aldrig sat solskinsbars ud i ’Busken’ før, så vi var selvfølgelige spændte på om fiskene ville klare sig. Heldigvis gik alt som håbet, og alle fisk overlevede de kritiske første par timer. Nå går de fint i vandet, og spredes snart i hele søen.

– Der blev spottet solskinsbars alle steder i søen efter en lille times tid. Nogen svømmer i det åbne, mens andre gemmer sig forskellige steder. Størrelsen på fiskene er større end forventet, og de fleste ligger omkring 2-2,5 kg, men der er også en del større i mellem, som vejer lige over tre kilo.

– 1½ time og diverse gøremål senere, gik vi endnu en runde om søen, og kunne konstatere, at alle solskinsbars stadig svømmede fint rundt. I morgen, onsdag, åbnes der for fiskeri igen, dog kun for personer der er tilmeldt Store Rosenbusks nyhedsbrev. På torsdag vil der være åbent for alle, der har lyst til at prøve kræfter med fiskeriet efter solskinsbars, som er en fantastisk spisefisk samt en formidabel fighter, skulle man være så heldig at få en på krogen. Udover, at dette er Danmark’s, til dato, største udsætning af Sunshine Bass, så er der også flere af fiskene der er en del større og tungere end den nuværende danmarksrekord, slutter Steen.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This